Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Adrian Bicheși, fostul antrenor al “alb-negrilor”: “când eram la Unirea, nu-mi închipuiam că poate fi mai rău!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din vara anului 2016, când a ajuns pe a treia scenă fotbalistică, la cerere, Unirea Alba Iulia a avut 5 antrenori principali, Radu Andone (toamna anului 2016), Adorian Himcinschi (anul 2017, un retur și un tur, Adrian Bicheși (două mandate), Mihai Manea (campionatul 2019/ 2020, stopat din cauza pandemiei) și Valentin Sinescu (în prezent).

Dintre aceștia, cel mai mult a stat pe banca tehnică a grupării din Cetatea Marii Uniri Adrian Bicheși, ce a strâns doi ani și jumătate (a terminat 3 campionate). Actualmente în Liga a 4-a, la Viitorul Sântimbru, pe care a preluat-o în august, Bicheși a oferit o declarație legată de situația formației pe care a părăsit-o în vară.

Când eram în club mi s-a părut complicat, greu de gestionat, fără a vedea un viitor. Nu credeam că poate fi mai rău, dar acum este mult mai rău! Fără implicarea primăriei nu ai ce să salvezi la Unirea Alba Iulia. Este un lot foarte tânăr, cu numai doi jucători cu experiență, e complicat pentru oricine. Atât timp cât cei responsabili nu se pot așeza la o masă, este foarte greu”, a fost comentariu elegant al ex-uniristului într-o emisiune la Radio „Unirea FM” referitoar la rezultatele “lanternei roșii” din Seria a 9-a.

Adrian Bicheși a terminat pe locul al 7-lea sezonul precedent în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, iar în campionatul 2018/2019, sub comanda sa Unirea s-a clasat pe poziția a 12-a în Seria a 4-a, ambele mandate fiind caracterizate de probleme financiare majore la gruparea din Cetatea Marii Uniri. De asemenea, la Zlatna, în „16”-imile Cupei României, în toamna anului 2018, Unirea Alba Iulia a înfruntat, în nocturnă, pe FCSB, pierzând la limită, scor 0-1. În stagiunea 2017/2018, după plecarea lui Himcinschi în pauza dintre tur și retur, la al doilea sezon în Liga a 3-a al Unirii Alba Iulia, Bicheși s-a clasat pe locul al 7-lea în Seria a 5-a, câștigată de “U” Cluj (celelalte conjudețene au terminat mai sus: Performanța Ighiu – locul 3, Metalurgistul Cugir – locul 4 și Industria Galda – locul 5).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea