Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Admitere liceu 2014: EDU.RO a publicat a doua etapă de repartizare computerizată

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

EDU.RO a publicat astăzi a doua etapă de repartizare computerizată a elevilor care au rămas nerepartizați în prima etapă și a celor care nu au participat deloc la prima repartizare. Astfel elevii știu acum liceul la care vor studia în următorii ani.

Conform calendarului Ministerului Educației, candidații repartizați vor putea depune dosarele de înscriere la licee în perioada 24-25 iulie. În 25 iulie, liceele vor transmite situația locurilor rămase libere în urma înscrierii candidaților admiși în cele doua etape, iar în perioada 28-31 iulie vor fi rezolvate, de către comisia județeana de admitere, situațiile speciale, respectiv cele privind candidații care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și cei care nu au participat la primele doua etape.

Admitere Liceu 2014 – a doua repartizare computerizată – Click

In etapa a treia de admitere in licee, repartizarea computerizata va avea loc în 4-5 septembrie, pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară mai târziu.

Media de admitere s-a calculat în 2014 ca medie ponderată între media generală la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a, care are o pondere de 75%, şi media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, care are o pondere de 25% în calculul mediei de admitere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea