Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Acuzaţii mai grave pentru fiul lui Silviu Bian. VEZI CE SOLICITĂ AVOCATUL LEONTINEI MAN

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La dosarul în care fiul fostului secretar de stat Silviu Bian este judecat pentru vătămare corporală din culpă, avocaţii Leotinei Man, soţia bărbatului decedat în urma accidentului provocat de Alin George Bian, au depus o cerere de preschimbare a încadrării juridice. Aceştia cer ca tânărul Bian să fie judecat pentru ucidere din culpă şi nu doar pentru vătămare corporală din culpă. „Considerăm că există cauzalitate indirectă între accidentul provocat de inculpat şi decesul lui Ion Man, chiar dacă acesta s-a produs la două luni după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni”, a precizat Emil Augustin Mândroc, avocatul părţii vătămate. Cererea se va discuta la următorul termen al dosarului fixat pentru data de 17 ianuarie 2011. La termenul de marţi, 6 decembrie, magistraţii Judecătoriei Alba Iulia au dispus amânarea cauzei pe motiv că martorii citaţi, propuşi de avocatul inculpatului, nu s-au prezentat pentru a fi audiaţi. Este vorba despre o tânără care s-a aflat în noaptea accidentului în maşină cu Alin George Bian şi un taximetrist care staţiona în zonă.

În noaptea de 30 iunie spre 1 iulie 2008 a fost implicat într-un accident de circulaţie în Alba Iulia. Tânărul, care la acea dată avea numai 18 ani şi îşi luase recent permisul de conducere, conducea un autoturism BMW şi nu a acordat prioritate unui bărbat în vârstă de 62 de ani care traversa strada pe trecerea de pietoni, accidentându-l grav. În urma impactului, victima, Ioan Man, a suferit “fractură parietală dreaptă şi fractură deschisă gambă dreapta”, iar potrivit medicilor legişti necesita 55 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. După aproximativ două luni de la producerea accidentului, în septembrie 2008, bărbatul a murit la spital. Alin George Bian a fost trimis în judecată în 12 iulie 2010 însă a compărut pentru prima dată în faţa magistraţilor la termenul din 1 noiembrie 2011 când a declarat că nu este vinovat de producerea accidentului în urma căruia a murit un om.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea