Rămâi conectat

Actualitate

Actorul Alexandru Arșinel îi ia apărarea medicului Mihai Lucan: „Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Actorul Alexandru Arșinel îi ia apărarea medicului Mihai Lucan, cel care este acuzat de procurori de luare de mită și tentativă de omor. Actorul susține că nu crede acuzațiile pe care procurorii i le aduc medicului Lucan și consideră că este oribil ceea ce i se întâmplă.

Arşinel a fost acuzat că ar fi primit tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, în 2013, când a suferit o operaţie de transplant renal.

Un scandal uriaş a fost declanşat atunci, iar medicul spunea că a considerat că starea de sănătate a actorului era mai gravă decât a altora. Acum, actorul spune că nu crede acuzaţiile care i se aduc medicului care, spune el, i-a salvat viaţa.

Citește și: VIDEO. Ancheta în cazul Lucan: Povestea cutremurătoare a fetei căreia nu i-a mai venit rândul la transplant și a murit după ani de suferință

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat actorul Alexandru Arşinel, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală „in rem” pentru tentativă de omor calificat cu premeditare, după ce medicul Mihai Lucan ar fi încercat să secţioneze intenţionat artera unui pacient, pentru a-i face rău unui coleg.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă.

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sondaj INSCOP: Alianța PSD-PNL se află în creștere, în timp ce AUR înregistrează o scădere, dar rămâne pe poziția secundă Conform sondajului, cu 46,6% din intenția de vot la europarlamentare este alianța 46,6%, pe locul secund este AUR cu 16,7%, iar pe locul trei, Alianța Dreapta Unită cu 13,8%. Comparativ cu luna precedentă, Alianţa PSD-PNL […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea