Actorul Alexandru Arșinel îi ia apărarea medicului Mihai Lucan: „Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor”

Actorul Alexandru Arșinel îi ia apărarea medicului Mihai Lucan, cel care este acuzat de procurori de luare de mită și tentativă de omor. Actorul susține că nu crede acuzațiile pe care procurorii i le aduc medicului Lucan și consideră că este oribil ceea ce i se întâmplă.

Arşinel a fost acuzat că ar fi primit tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, în 2013, când a suferit o operaţie de transplant renal.

Un scandal uriaş a fost declanşat atunci, iar medicul spunea că a considerat că starea de sănătate a actorului era mai gravă decât a altora. Acum, actorul spune că nu crede acuzaţiile care i se aduc medicului care, spune el, i-a salvat viaţa.

Citește și: VIDEO. Ancheta în cazul Lucan: Povestea cutremurătoare a fetei căreia nu i-a mai venit rândul la transplant și a murit după ani de suferință

„Nu pot să cred că sunt adevărate aceste acuzaţii de tentativă de omor. Să acuzi un om că încearcă să-şi saboteze un coleg prin tentativă de omor este ceva oribil. Se pot întâmpla accidente, dar să le pui sub imperiul unei rele voinţe, nu se poate aşa ceva. Nu pot să cred că un om care s-a luptat o viaţă întreagă să salveze oameni poate face un astfel de gest. În ceea ce priveşte banii găsiţi la domnul doctor, nu comentez”, a declarat actorul Alexandru Arşinel, informează Mediafax.

Procurorii DIICOT au început urmărirea penală „in rem” pentru tentativă de omor calificat cu premeditare, după ce medicul Mihai Lucan ar fi încercat să secţioneze intenţionat artera unui pacient, pentru a-i face rău unui coleg.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...