Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune pentru siguranța cetățenilor: 80 de amenzi în valoare de 8.410 lei, aplicate de către polițiștii din Galda de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acțiuni pentru creșterea siguranței în zonele rurale au fost organizate de către polițiștii din Galda de Jos, astfel au fost legitimate persoane, controlate autovehicule și aplicate 80 de amenzi.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au organizat acțiuni pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zonele de competență. Au fost legitimate persoane, controlate autovehicule și au fost aplicate 80 de amenzi.

La data de 31 martie 2020, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au organizat, pe raza localităților rurale din competență, o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor și reducerea numărului de accidente grave de circulaţie având ca și cauză nerespectarea regimului legal de viteză.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au identificat două persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, au legitimat 135 de persoane, au verificat 97 de autovehicule și au constatat 80 de abateri contravenționale, majoritatea pentru depășirea regimului legal de viteză.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 8.410 lei.

A fost reţinut un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

FOTO: athiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea