Acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere, desfășurată de polițiști în Câmpeni. 27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7250 lei și şi 3 certificate de înmatriculare retrase

Acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere, desfășurată de polițiști în Câmpeni.  27 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7250 lei și şi 3 certificate de înmatriculare retrase

În perioada 8 – 10 februarie 2019, Poliţia oraşului Cîmpeni – Compartimentul Rutier, împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Ordine Publica au organizat o acţiune în oraşul Cîmpeni şi pe raza localităţilor arondate, cu scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră, combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au controlat 72 de autovehicule, au legitimat 85 de persoane şi au aplicat 27 de sancţiuni contravenţionale, fiind retrase şi 3 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 27 de abateri de natură contravenţională, din care 18 pentru viteză neregulamentară şi 9 pentru alte abateri, în valoare totală de 7250 lei, precum şi o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...