Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Acţiune în Alba Iulia, Vinţu de Jos şi Galda. Poliţiştii au confiscat 100 de kg de carne și o tonă de cetină de brad

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

filtru rutierPotrivit IPJ Alba, “în data de 5 decembrie 2013, între orele 6.00 – 12.00, poliţiştii din Alba Iulia împreună cu poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală Galda de Jos şi Vinţu de Jos, au organizat, în municipiul Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor, inclusiv a faptelor de evaziune fiscală.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au constatat 30 de abateri contravenţionale, pe care le-au sancţionat cu amenzi contravenţionale, în valoare de 3.500 lei, cele mai multe (21), fiind aplicate pentru nerespectarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice.

Exemple:

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

La ora 10,20, poliţiştii din Vinţu de Jos au identificat în trafic, o autoutilitară condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Săsciori, care transporta 100 de kg de produse semipreparate din carne, fără documente legale.

Întreaga cantitate de carne a fost confiscată şi predată pentru valorificare iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990.

La orele 07.30, poliţiştii Postului de Politie Ighiu au oprit pentru control pe raza localităţii Ampoiţa, o autoutilitară condusă de L.N.D., de 42 de ani, din Abrud.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele 1.085 kg de cetină din autoutilitară era transportată ilegal, conducătorul auto neputând prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Cetina a fost confiscată iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile  Legii 171/2010.

Tot cu ocazia acţiunii de ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la sfârșitul lunii octombrie 2013.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în data de 23.10.2013, S.I.M., de 19 ani, împreună cu S.M., de 22 de ani şi S.C.A., de 23 de ani, toţi din Alba Iulia, au vândut, contra sumei de 300 de lei, o ladă frigorifică aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia, unui client pe care l-au găsit după ce au postat un anunţ pe un site de internet.

Prejudiciul reclamat de administratorul societăţii păgubite este de 5.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au reuşit recuperarea prejudiciului care a fost restituit societăţii păgubite.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 24 iunie 2024: Temperaturi de peste 30 grade Celsius, dar și fenomene extreme. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 27 mai – 24 iunie 2024. Specialiștii anunță un început iunie cu temperaturi de peste 30 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea