Rămâi conectat

Economie

Acţiune de proporţii în 7 judeţe organizată de Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

34 de percheziţii simultane sunt în desfăşurare fiind vizate 20 de persoane învinuite de contrabandă cu telefoane contrafăcute, provenite din China

Comunicat I.P.J. Alba – În fapt, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2011, o parte dintre suspecţi au efectuat, fără autorizaţie, importuri din China de componente de telefoane mobile contrafãcute, care purtau fãrã drept semne identice cu cele ale unei cunoscute mărci internaţionale de telefoane mobile, pe care ulterior le asamblau şi le comercializau prin intermediul celorlalţi suspecţi, către diferite persoane fizice şi juridice.

20 de persoane sunt suspectate că au importat şi comercializat telefoane mobile contrafăcute, provenite din China. 34 de percheziţii sunt în desfăşurare în Alba şi în alte şapte judeţe, la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale aparţinând suspecţilor.

În această dimineaţă, poliţiştii efectuează simultan 34 de percheziţii la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale situate pe raza mai multor localităţi din judeţele Timiş (10), Cluj (9), Arad (6), Galaţi (4), Alba (3), Ilfov (1) şi Bucureşti (1), ce aparţin mai multor suspecţi de contrabandă cu telefoane mobile contrafăcute.

La acţiune participă poliţişti de la Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, sprijiniţi de cei din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Arad, Timiş, Cluj, Galaţi, Ilfov şi Bucureşti. Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba şi cu sprijinul D.G.I.P.I.

Pe baza mandatelor de aducere, 20 de suspecţi de săvârşirea infracţiunilor de contrafacere, punere în circulaţie de produse purtând o marcã identicã sau similarã cu o marcã înregistratã şi înşelăciune cu privire la calitatea mărfurilor, vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. (B.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Bulgaria a luat fața României. E oficial, țara vecină trece la EURO

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bulgaria a luat fața României. E oficial, țara vecină trece la EURO O nouă țară trece la moneda euro. Comisia Europeană (CE) și Bulgaria au semnat un acord ca să facă campanii de informare despre cum se folosește moneda euro adoptată. Iată ce se întâmplă cu România. Bulgaria a decis că de la 1 ianuarie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea