Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune de control a polițiștilor din Alba la agenți economici. Dosare penale, zeci de amenzi și mărfuri confiscate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acţiune de prevenire şi combatere a infracţionalităţii de natură economico – financiară, organizată de IPJ Alba.

FOTO/VIDEO: I-au săltat mascații! Bărbații care au pretins că vor să verifice apometre și au furat din locuința unui albaiulian, au fost prinși de polițiștiAu fost constatate 7 infracţiuni, prin care s-a cauzat bugetului de stat un prejudiciu total de 126.000 lei, 58 de contravenţii în valoare de 24.175 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 3.500 lei.

Potrivit IPJ Alba, “la data de 12 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfășurat o acţiune de prevenire şi combatere a infracţiunilor de natură economici financiară. Cu acest prilej au fost verificaţi 43 de agenţi economici şi 53 de autovehicule.

În urma controalelor au fost constatate 7 infracţiuni de natură economico – financiară prin care s-a cauzat un prejudiciu bugetului de stat estimat la 126.000 lei.

Totodată au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.175 lei şi confiscate bani şi bunuri în valoare totală de 3.515 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea