Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune cu efective suplimentare, la Blaj. Poliţiştii au legitimat 171 de persoane şi au controlat 116 autovehicule şi 9 societăţi comerciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acţiune cu efective suplimentare, la Blaj. Poliţiştii au legitimat 171 de persoane şi au controlat 116 autovehicule şi 9 societăţi comerciale

IPJ Alba a desfășurat o acţiune cu efective mărite în municipiul Blaj şi pe raza localităţilor rurale arondate. Poliţiştii au legitimat 171 de persoane şi au controlat 116 autovehicule şi 9 societăţi comerciale. Totodată, au efectuat două percheziţii şi au reţinut 3 persoane bănuite de săvârşirea a 10 infracţiuni de furt şi tentativă de furt.

Ieri, 10 ianuarie 2019, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate acestuia.

La acţiune au participat, în total, 52 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 171 de persoane şi au fost controlate 8 societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 116 autovehicule.

Poliţiştii au constatat 9 infracţiuni, din care 3 de natură judiciară şi 6 silvice, au identificat şi reţinut 3 persoane bănuite de săvârşirea a 10 fapte de furt şi tentativă de furt şi au confiscat bunuri în valoare de 1.727 lei.

Totodată, au fost constatate 97 de abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 30.365 lei, din care 12 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 66 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 7 la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute două permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea