Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor rutieri din județul Alba: Au fost aplicate 192 de amenzi, au fost reținute 5 permise și retrase 5 certificate de înmatriculare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Acțiune a polițiștilor rutieri din județul Alba: Au fost aplicate 192 de amenzi, au fost reținute 5 permise și retrase 5 certificate de înmatriculare

Poliţiştii rutieri din Alba au acționat pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost aplicate 192 de sancţiuni contravenţionale, au fost reținute 5 permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.

La data de 31 martie 2022, în intervalul orar 16.00 – 20.00, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune cu efective suplimentare, pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 192 de abateri de natură contravențională. Dintre acestea, 146 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, două pentru depășire neregulamentară, iar alte 44 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinut 5 permis de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

La acțiune, polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea