Acțiune a polițiștilor pe DN1, la ieșirea din Aiud spre Turda. În doar 6 ore, au fost depistați 45 de șoferi ce au depășit limita legală de viteză

În 6 ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat 45 de conducători auto ce au depăşit limita legală de viteză, pe DN1 , între kilometri 413 şi 415, zonă identificată cu risc major de producere a accidentelor având ca şi cauză viteza excesivă. Unul dintre şoferi depășise cu peste 50 de kilometri/oră limita legală de viteză.

Potrivit IPJ Alba, în data de 23 februarie a.c., între orele 07.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Aiud, în colaborare poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive, pe DN 1, între kilometri 413 – 415.

Astfel, în cele 6 ore de acţiune, poliţişti au depistat 45 de conducători auto ce au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 5 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.175 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere, din care unul pentru neacordare de prioritate şi unul pentru viteză excesivă.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...