Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor pe DN1, la ieșirea din Aiud spre Turda. În doar 6 ore, au fost depistați 45 de șoferi ce au depășit limita legală de viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 6 ore, poliţiştii rutieri din Alba au depistat 45 de conducători auto ce au depăşit limita legală de viteză, pe DN1 , între kilometri 413 şi 415, zonă identificată cu risc major de producere a accidentelor având ca şi cauză viteza excesivă. Unul dintre şoferi depășise cu peste 50 de kilometri/oră limita legală de viteză.

Potrivit IPJ Alba, în data de 23 februarie a.c., între orele 07.00 – 13.00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Aiud, în colaborare poliţiştii Serviciului Rutier Alba, au desfășurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive, pe DN 1, între kilometri 413 – 415.

Astfel, în cele 6 ore de acţiune, poliţişti au depistat 45 de conducători auto ce au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 5 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.175 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere, din care unul pentru neacordare de prioritate şi unul pentru viteză excesivă.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea