Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor pe DN1, între Aiud și Unirea. Au fost depistați 32 de șoferi ce au depășit limita legală de viteză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de trafic; Poliţiştii din Aiud au acţionat, pe DN 1, pe tronsonul Aiud – Miraslău – Decea – Unirea şi au depistat 32 de şoferi ce nu au respectat regimul legal de viteză. Alţi 15 şoferi au fost amendaţi pentru încălcarea altor norme de circulaţie; 5 au rămas fără permise de conducere.

În zilele de 21 și 22 iulie 2018, între orele 08.00-13.00, 14.00-20.00, poliţiştii rutieri din Aiud au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între localităţile Aiud – Miraslău – Decea – Unirea.

Poliţiştii au depistat 32 de conducători auto ce au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 15 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14.775 lei.

Totodată, au fost reţinute 5 permise de conducere, majoritatea pentru depăşire neregulamentară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea