Rămâi conectat

Curier Județean

ACȚIUNE a polițiștilor din Blaj și localitățile limitrofe: 20 de societăți, 180 de mașini și 146 de persoane verificate și amenzi de peste 23.000 de lei aplicate, într-o zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de 13 iulie, poliţiştii din Blaj, sprijiniţi de jandarmii din cadrul Secţiei de Jandarmi Blaj,  au desfăşurat o acţiune pentru menținerea unui climat de siguranță publică, descurajarea acțiunilor violente, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional.

Pe parcursul zilei au acţionat, 24 de poliţişti, care au legitimat 146 de persoane, au controlat: 180 de autoturisme, 20 de societăţi comerciale şi 3 obiective asigurate cu pază.

De asemenea, au fost constatate 4 infracţiuni în flagrant (furt de carburanți, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat) şi au fost aplicate 108  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.205  lei.

Dintre abaterile contravenţionale, au fost aplicate 72 de sancţiuni la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 21 de sancţiuni la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 11 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 3 la Legea nr. 145/2014 şi una la Legea nr. 8/1996 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol.

Totodată, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 728 lei, astfel: 120 litri de alcool, 232 kg de legume-fructe, 20 litri de băuturi răcoritoare şi alte bunuri.

Poliţiştii din Blaj au reţinut 2 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

foto: arhiva

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea