Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor din Blaj: Au fost amendați 93 de șofer și au fost reținute trei permise de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor din Blaj: Au fost amendați 93 de șofer și au fost reținute trei permise de conducere

Poliţiştii din Blaj au acţionat, pe DN 14B și DJ 107F şi au verificat 119 autovehicule. 93 de conducători auto au fost amendaţi pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice. Au fost reținute trei permise de conducere.

La data de 22 martie 2022, poliţiştii din Blaj au desfăşurat, pe DN 14B, pe tronsonul cuprins între localităţile Cistei și Crăciunelu de Jos și pe DJ 107F, pe raza localităților Sâncel Șona și Jidvei, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație privind viteza.

Poliţiştii au verificat 119 autovehicule și au depistat 93 de conducători auto ce au încălcat norme legale privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut trei permise de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni prezent la evenimentul „Avram Iancu-de 30 de ani în mijlocul Clujului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni a fost prezent la evenimentul „Avram Iancu-de 30 de ani în mijlocul Clujului”.

Evenimentul organizat de Societatea cultural-patriotică Avram Iancu cu prilejul Zilei Naționale a României avut loc la Cluj Napoca, unde s-au sărbătorit 30 de ani de la ridicarea statuii Marelui Erou Național .

Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni a fost reprezentat de Corul elevilor îndrumați de profesor Gelu Muntea și o delegație condusă de director adjunct Monica Borteș.

Elevii îndrumați de domnul profesor Gelu Muntea au interpretat mai multe melodii patriotice despre Eroul Național Avram Iancu, acompaniati de glasul tulnicelor grupului de tulnicărese „Moațele ” din Câmpeni . De altfel, orașul nostru Câmpeni a fost reprezentat la eveniment atât de Corul Colegiului Național ” Avram Iancu” și de grupul de tulnicărese, dar și de domnul Ilie Berindei, cel care a realizat măreața statuie a lui Avram Iancu din centrul orașului Cluj-Napoca.

Celebrul sculptor originar din Câmpeni, stabilit de peste 40 de ani în Elveția a fost prezent la eveniment, ținând și un discurs emoționant. Totodată dl Ilie Berindei si-a reiterat dorința de a participa în anul 2024, când se vor împlini 200 de ani de la nașterea Marelui Eroului Național la evenimentele ce se vor organiza cu acest prilej, inclusiv la Câmpeni, locul unde s-a născut celebrul sculptor.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare