Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor din Alba, în piețe, târguri și oboare: Amenzi de peste 74.000 de lei, produse alimentare confiscate și 3 infracțiuni constatate, într-o săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

targuriControalele poliţiştilor din Alba, în pieţe, târguri şi oboare, au continuat. Într-o săptămână, au fost constatate 3 infracțiuni, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.020 lei și au fost confiscate produse alimentare în valoare totală de 11.497 lei.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 12 – 18 noiembrie a.c., polițiștii din judeţul Alba au acționat, cu efective mărite, pentru prevenirea și descoperirea ilegalităţilor comise în pieţe, târguri, oboare şi în zona adiacentă acestora şi pentru verificarea activităților comerciale desfășurate cu produse agroalimentare de origine animală (carne, produse din carne, ouă, lapte şi altele).

La acţiune au participat 120 de polițiști din structurile de investigare a criminalității economice, ordine publică, rutieră şi transporturi, care au făcut verificări  împreună cu reprezentanți ai Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor și ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

În această perioadă, echipele de control au organizat 26 de acţiuni în cadrul cărora au fost verificate 79 de societăţi comerciale şi 153 de persoane fizice.

În urma acestor activități au fost constatate 3 infracţiuni, dintre care două de  evaziune fiscală şi 149 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 74.020 lei.

În urma neregulilor descoperite, au fost confiscate carne, produse din carne, legume, fructe, ouă  şi alte produse alimentare în valoare de 11.497 lei.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea