Rămâi conectat

Politică Administrație

ACL Alba trimite de două ori mai mulți susținători la lansarea candidatului dreptei la prezidențiale, decât a trimis PSD la Ponta

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 27 septembrie, în Piața Victoriei din București va avea loc evenimentul de lansare a lui Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidențiale. Pentru a fi alături de candidatul “dreptei”, ACL Alba va participa cu o delegație formată din peste 1000 de membrii și simpatizanți ai alianței PNL – PDL.

Rares Buglea_Adrian Simion ACLAnunțul a fost făcut marți, în cadrul unei conferințe de presă organizată la unul din sediile ACL Alba, de către consilierul local liberal Rareș Buglea.

Cei o mie de oameni care vor merge sâmbătă în capitală, pentru lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis, vor fi nevoiți să se trezească “cu noaptea în cap”, plecarea fiind programată pentru ora 03.00 dimineața.

Numărul acestora este dublu față de cel al social-democraților din Alba, care pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta, ce a avut loc în acest week-end pe stadionul Arena Național, a trimis o delegație de 5000 de persoane.

Buglea a declarat că potrivit estimărilor partidului, la eveniment vor participa peste 50.000 de oameni, fiind așteptați numeroși bucureșteni care nu sunt membrii al niciunui partid politic, însă îl apreciază pe Klaus Iohannis.

”Acolo ne vom întâlni circa 50.000 de participanți ACL din întreaga țară, mă refer la membri de partid și simpatizanți. Cu siguranță vor fi susținători din București, oameni pe care nu-i mobilizează nimeni, ci pur și simplu află din presă  de acest eveniment și vor veni acolo. Astea sunt estimările organizatorilor, 50.000 de participanți din ceea ce putem noi monitoriza ca simpatizanți și membri, însă, repet, oameni care vor veni să fie martori la eveniment ies din aceste calcule, urmând să fie făcută o estimare ulterior, de către Jandarmeie”, a declarat Rareș Buglea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea