Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE:Accident în lanţ pe DN 1 între Unirea şi Turda. O femeie grav rănită

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc, luni, 19 martie, în jurul orei 14.00 pe DN 1, în zona localităţii Dumbrava, între Aiud şi Turda. Trei autoturisme au fost implicate în accident iar două victime au fost transportate de urgenţă la spital cu o ambulanţă.

UPDATE: Traficul a fost reluat pe ambele sensuri. Cele două victime sunt în afara oricărui pericol. Accidentul în lanţ s-a produs din cauza nerespectării distanţei regulamentare dintre autoturisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDTAE 2 raport IPJ Alba: „S.T.A., de 26 de ani, din comuna Coroisinmartin, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda – Aiud, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în fata sa, condus de S.G.A., de 56 de ani, din municipiul Târgu Mureş, intrând în coliziune cu acesta. După producerea impactului autoturismul condus de S.T.A. a fost lovit din lateral de un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Ungaria. În urma accidentului S.T.A. a suferit o fractură la nivelul policelui drept şi un traumatism abdominal iar o femeie în vârstă de 80 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit un traumatism de coloană şi traumatisme cranio cerebral şi facial, ambii rămânând internaţi în spitalul din Aiud.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Bogdan Ilea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 6 mai 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 28 APRILIE 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea