Rămâi conectat

Ştirea zilei

Accidentul MORTAL din Munții Apuseni: Șoferul băut care a accidentat femeia de 37 de ani, iar apoi a fugit, a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânărul de 22 de ani care a accidentat mortal duminică seara o femeie de 37 de ani, pe raza localității Valea Lupșii din Munții Apuseni, a fost reținut, luni, de polițiști, după ce a fost audiat.

”Față de șoferul autoturismului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența alcoolului. Azi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale”, informează luni dimineața Poliția Alba.

O femeie a murit duminică seara după ce a fost lovită în timp ce se deplasa pe DN 75, în Munții Apuseni, de un șofer băut care a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins la scurt timp de polițiști.

Putătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Alba, Luminița Prodan, a declarat că șoferul autoturismului este un tânăr de 22 de ani, iar accidentul s-a produs pe raza localității Valea Lupșii din Munții Apuseni.

”O femeie, în vârstă de 37 de ani, a murit după ce a fost acroșată de un autoturism, pe raza localității Valea Lupșii. Șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a părăsit locul accidentului, dar a fost identificat în scurt timp de polițiști. Se pare că este sub influența alcoolului, în urma testării rezultând valoarea de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat”, a spus Luminița Prodan.

Femeie a murit la circa o oră de la producerea accidentului, la fața locului deplasându-se un echipaj medical.

Potrivit sursei citate, se pare că femeia se deplasa pe marginea părții carosabile, pe DN 75, și nu purta îmbrăcăminte reflectorizantă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea