Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier, provocat de un șofer beat, în Căpâlna de Jos: O femeie, rănită după coliziunea între două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc duminică 13 decembrie 2020, în jurul orei 20.00, pe strada Principală din localitatea Căpâlna de Jos.

La data de 13 decembrie 2020, în jurul orei 20.00, pe strada Principală din localitatea Căpâlna de Jos, un bărbat de 38 de ani, din comuna Botiz, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Adămuș, județul Mureș.

În urma accidentului rutier, o femeie de 38 de ani, din localitatea Căpâlna de Jos, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul primului autovehicul, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și negativ pentru celalalt.

Citește și: 144 de PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară, într-un dosar penal de evaziune fiscală și înșelăciune. Faptele comise de suspecți

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea