Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe DN1: Un șofer din Sebeș, cu alcoolemie, a acroșat în trafic un autoturism și apoi s-a răsturnat cu mașina, lângă drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 14.40, pe DN 1, la kilometrul 359 + 500 de metri, un bărbat de 47 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Sibiu, nu s-a asigurat în mod corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie, intrând în coliziune cu un autoturism ce circula în aceeaşi direcţie şi era condus de un bărbat de 33 de ani, din Sebeş, după care autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului şi un tânăr de 23 de ani, din Sebeş, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale şi ai fost transportați la spitalul din Sebeş unde au primit îngrijiri medicale.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru şoferul vinovat de producerea accidentului a rezultat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea