Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier pe DN1, la ieșirea din Teiuș înspre Aiud. O mașină s-a răsturnat în afara drumului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 08.30, pe DN 1, la ieșiera din Teiuș înspre Aiud, în zona intersecției cu localitatea Beldiu.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma impactului, o tânără de 17 ani, pasager în mașina înmatriculată în Alba, a fost rănită ușor și transportată în stare de conștiență la spital pentru investigații medicale suplimentare.

UPDATE 1: Din primele cercetări la fața locului, accidentul s-a produc în momentul în care un autoturism marca FIAT, înmatriculat în județul Hunedoara, care se deplasa în direcția Aiud – Alba Iulia, s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător. Încercând să evite coliziunea cu un autoturism Volkswagen, înmatriculat în Alba, care circula regulamentar din sensul opus, șoferul mașinii a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara carosabilului.

UPDATE 2:La data de 18.01.2014, ora 08.00, pe DN 1, km  401, în afara localității Teiuş, L.V.A., de 72 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Aiud,  s-a angajat în depăşirea unui autotractor, fără să se asigure în mod corespunzător, acroşând cu oglinda din partea stângă, un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului şoferul celui de-al doilea autoturism a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului, în şanţul din partea dreaptă.

În urma accidentului o minoră în vârstă de 17 ani a suferit leziuni la nivelul claviculei, coloanei şi hemitoracelui, rămânând internată în spitalul din Aiud. Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea