Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier lângă Aiud: Un tânăr în vârstă de 18 ani a lovit cu mașina un capăt de pod și apoi a plecat acasă, pentru că nu avea permis de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un tânăr care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere şi a provocat un accident în urma căruia a suferit leziuni corporale. După accident, tânărul a părăsit locul producerii lui, fără să anunţe poliţia.

La data de 29 octombrie 2018, poliţiştii rutieri din Aiud au efectuat verificări în legătură cu modul de producere a unui eveniment rutier ce a avut loc în noaptea de 27/28 octombrie 2018, pe HJ 107 I, în afara municipiului Aiud.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 18 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Râmeţ – Aiud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

După producerea accidentului, tânărul a plecat acasă, fără să anunţe accidentul, cu toate că în urma acestuia a suferit leziuni la un picior.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea