Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier la Coșlariu. Un bărbat de 73 de ani, mort de beat la volan, a lovit pe contrasens un autoturism care circula regulamentar

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În 24 august 2019 a avut loc un accident rutier în zona Coșlariu. Un bărbat în vârstă de 73 ani, mort de beat la volan, a lovit un autoturism care circula regulamentar seara, în jurul orei 22.30.

La data de 24 august 2019, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe raza localității Coșlariu.

Un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Blaj.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto, polițiștii au constatat că bărbatul vinovat de producerea acestuia era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea