Rămâi conectat

Actualitate

Accident rutier la Blaj, soldat cu rănirea a doi copii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ambulantaDuminică după-amiază, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Simion Bărnuţiu, la ieşirea din municipiul Blaj înspre Târnăveni, a avut loc un accident rutier.

Potrivit IPJ Alba, “echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că C.T., de 27 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Târnăveni-Blaj, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Şona, judeţul Alba.

În urma accidentului un tânăr de 26 de ani, din Alba Iulia pasager în primul autoturism şi doi copii de 11 şi 12 ani precum şi o femeie de 40 de ani, pasageri în cele de-al doilea autoturism, au fost răniţi uşor.

Nici una dintre victimele accidentului au a rămas internată în spital.

Cercetările sunt continuate, pe numele lui C.T. fiind întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea