Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier în Sebeș: Un șofer băut a lovit o mașină parcată. Avea o alcoolemie de 1,49 mg/l

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Sebeș au fost sesizați, în data de 1 august 2020, de către o femeie din municipiu, referitor la faptul că autoturismul i-a fost avariat, parcat pe o stradă din Sebeș. Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că un bărbat de 53 de ani din Sebeș, în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, a acroșat autoturismul.

La data de 01 august 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul parcat pe strada Dorobanți din Sebeș.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, un bărbat de 53 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autovehicul, pe strada Dorobanți din municipiu, la manevra de schimbare a direcției de mers nu s-ar fi asigurat corespunzător și a acroșat un autoturism parcat pe marginea părții carosabile.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea