// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Accident rutier din cauza neadaptării vitezei. Şoferul, un bărbat de 33 de ani, din Vinerea şi pasagerul au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital

Miercuri, 29 august 2018, în jurul orei 1.25, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, produs pe DJ 704, între Cugir şi Vinerea.

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Vinerea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto şi un bărbat de 59 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat, fiind de acord cu prelevarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de  vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

Cercetările sunt continuate.

Facebook