Rămâi conectat

Ştirea zilei

ACCIDENT RUTIER cu 5 victime, dintre care 3 încarcerate, la Teiuș. Coliziune între un TIR și un autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AccidentUn accident rutier  s-a petrecut sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.00, în Teiuș. Cinci persoane au fost rănite, după ce un TIR și un autoturism au intrat în coliziune.

Din primele date, accidentul s-a petrecut la intersecția  dintre strada Clujului cu strada Octavian Goga. Se pare că autoturismul marca Dacia Lodgy, care venea dinspre Blaj, nu ar fi acordat prioritate TIR-ului în momentul în care a vrut să iasă de pe DN 14B pe DN1.

Potrivit IPJ Alba, Dacia Lodgy transporta 4 persoane la dializă. Atât cele patru persoane, cât și șoferul autoturismului au fost transportate la spital, în stare de conștiență.

UPDATE: Două persoane din Teiuș și Aiud, pasagere în Dacia Lodgy, au fost rănite grav, având fractură de umăr, respectiv traumatism cranian sever. Șoferul, care nu a acordat prioritate, și alți doi pasageri în autoturism au suferit leziuni corporale ușoare.

La fața locului a intervenit și un echipaj al ISU Alba, pentru descarcerarea a trei persoane rămase încarcerate.

UPDATE 1: Citiți și Una dintre persoanele rănite în accidentul de sâmbătă, de la Teiuș, a decedat

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 23.07.2016, în jurul orelor 06.37, la intersecţia străzilor Clujului cu Ştefan cel Mare din oraşul Teiuş, C.E., de 59 de ani, din comuna Noşlac, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare cu semiremorcă, condusă de un tânăr de 26 de ani, din Vatra Dornei, judeţul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Teiuş şi o femeie în vârstă de 67 de ani, din Aiud, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale grave, iar ulterior femeia a decedat la spitalul din Alba Iulia.

Totodată, şoferul autoturismului precum şi o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Miraslău, judeţul Alba şi un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Aiud, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Faţă de conducătorul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea