Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Accident între 2 TIR-uri pe DN1, la intrare în Aiud. Trafic blocat în ambele sensuri UPDATE

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc azi-noapte în jurul orei 1.00 la intrarea în municipiul Aiud, dinspre Teiuș.

Două TIR-uri au intrat în coliziune, iar șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei.

Un echipaj SMURD din cadrul ISU Alba a intervenit pentru descarcerarea acestuia, iar o ambulanță a transportat victima la spital pentru îngrijiri.

UPDATE: Circulatia auto a fost reluata normal în ambele sensuri. Potrivit IPJ Alba, poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, au stabilit că P.C., de 39 ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea o autoutilitară, care tracta o remorcă marca Muller, nu a păstrat o distanta de siguranţă corespunzătoare în mers, faţă o altă autoutilitară, condusă de L.C., de 46 ani, din judeţul Cluj, a intrat în coliziune cu aceasta, după care a părăsit partea carosabilă.

In urma accidentului, P.C., a suferit leziuni corporale uşoare, respectiv „ politraumatism prin accident rutier, TCF acut”.                                               

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor  şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea