// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Accident în Alba: Doi copii, care circulau cu bicicleta pe șosea, loviți de o mașină

Doi copii care circulau cu bicicleta pe șosea au fost loviți, miercuri, de o mașină, fiind răniți, dar conștienți. Accidentul s-a produs în localitatea Bălcaciu din comuna Jidvei.

Potrivit Poliției Alba, copii sunt conștienți și primesc îngrijiri medicale.

”În localitatea Bălcaciu, doi minori, de aproximativ 10 ani, în timp ce circulau pe o bicicletă (ambii pe aceeași bicicletă) au ieșit pe carosabil si au fost acroșați de un autoturism. Cei doi minori sunt conștienți si primesc îngrijiri medicale”, potrivit Poliției Alba.

Polițiștii continuă cercetările. Traficul nu este afectat.

UPDATE: La  data de 10 octombrie 2018, în jurul orei 17.30, la intersecţia unui drum vicinal cu strada Gorunului din localitatea Bălcaciu, comuna Jidvei, un minor de 10 ani, în timp ce circula pe o bicicletă împreună cu un alt minor de 10 ani, nu s-a asigurat corespunzător, împrejurare în care au fost acroşaţi de un autoturism ce era condus de un tânăr de 22 de ani, din comuna Jidvei.

În urma accidentului, cei doi minori au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Blaj de unde, ulterior, au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-a fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419