Ziarul Unirea
 

Accident de muncă la Albacher: Un bărbat a MURIT la două zile după ce a fost lovit de un palet încărcat cu sute de litri de apă

Un bărbat din Sebeș, angajat al Albacher, a murit, joi, după ce marți a fost lovit de un palet încărcat cu sute de litri de apă, descărcat dintr-un camion cu ajutorul unui transpalet electric. Accidentul s-a produs într-un depozit din Cugir, bărbatul fiind distribuitor al societății de bere.

Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, bărbatul se afla în depozit când o altă persoană manevra un transpalet cu scopul de a descărca mai mulți paleți încărcați cu apă dintr-un camion. Unul dintre ei a căzut pe distribuitor, lovindu-l puternic în zona pieptului, potrivit polițiștilor.

Bărbatul a fost internat în spital, însă a murit la două zile de la producerea accidentului. Bărbatul este originar din Sebeș și avea 57 de ani.

În acest caz, polițiștii și inspectorii de muncă au deschis anchete și cercetează cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul, fiind deschis  dosar penal pentru nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...