Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Absolventa Denisa Anghel, admisă pe primul loc la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe pagina Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia, aceștia au postat un mesaj prin care au dorit să arate lumii rezultatele remarcabile ale absolventei Denisa Anghel, care a fost admisă pe primul loc la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate.

„Cu media 9,81, absolventa Denisa Anghel a fost admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București. Performanța obținută de Denisa demonstrează că succesul nu întârzie să apară după o pregătire intensă și constantă. Preocupată mereu de studiu, Denisa și-a atins până acum obiectivele stabilite.

„Nu voi nega niciodată faptul că am făcut din învățat o pasiune. Încă de mică auzeam clasicul „învață, că înveți pentru tine!” și simțeam că nu înțeleg în totalitate ceea ce înseamnă. Am învățat întâi din curiozitate, din dorința de a descifra mesajul din spatele unor cuvinte sau cifre. Întotdeauna mi-am dorit să fiu pregătită să înfrâng orice obstacol pentru a putea ajunge acolo unde-mi doresc. Pentru că învățatul nu este numai despre școală, ci și despre viață și modul nostru de a gândi. Hotărârea de a opta pentru specializarea Comunicații pentru apărare și securitate a fost una ce a venit treptat, dar sigur, fiind o hotărâre care s-a consolidat prin interesul pentru științele exacte. De asemenea, un rol cheie în vederea realizării acestei reușite l-au avut cadrele didactice și militare care mi-au îndrumat pașii pe tot parcursul vieții mele de elev militar”, a spus Denisa.

Cu nostalgie în suflet după anii de liceu și cu emoție în fața unui nou început, Denisa își dorește ca experiențele viitoare să fie măcar jumătate din cele petrecute în adolescență.

„Experiența din liceu a fost una de neuitat. Am cunoscut persoane extraordinare, persoane cu care am legat prietenii pe care nici timpul, nici nimic nu le mai poate desface. Îmi este greu știind că urmează un nou început, dar sper ca noile experiențe să fie măcar pe jumătate din cele petrecute în liceu. Sfârșitul liceului s-a apropiat cu pași repezi și mi-a adus în suflet un ultim moment cald alături de persoanele care au definit ceea ce înseamnă pentru mine liceul”, a încheiat Denisa.

Felicitări, Denisa pentru seriozitate și perseverență! Sperăm să continui pe același drum al performenței!”, a scris pe pagina de Facebook Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea