Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, primul intrat la Academia Forțelor Terestre Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un absolvent al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a intrat primul, cu nota 10, la Academia Forțelor Terestre Sibiu, susținând o alocuțiune, la deschiderea anului universitar, ca reprezentant al studenților de anul I.

Ceremonia de deschidere a anului universitar 2018-2019 a avut loc, luni, iar după alocuțiunea rectorului a urmat discursul lui Cătălin Lodroman, ca reprezentat al studenților de anul I.

Cătălin Lodroman vrea să devină general.

Instituţia de învăţământ militar preuniversitar, ce va aniversa în noiembrie 2019, 100 de ani de existenţă a pregătit peste 6.500 de absolvenți, formându-le abilitățile necesare pentru a-şi putea continua zborul spre culmile succesului.

În ultimii ani, absolvenţii Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au înregistrat o rată de promovare de sută la sută la examenul de Bacalaureat, iar elevii care au studiat aici au avut participări numeroase la olimpiadele naţionale, o parte întorcându-se cu medalii.

Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” a fost înfiinţat în anul 1919 şi a funcţionat, iniţial, la Târgu-Mureş, ulterior la Timişoara, iar din 1975 are sediul la Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea