Rămâi conectat

Sport

Abrudeanul Ovidiu Bic, primul gol pentru “U” Cluj, în victoria cu Farul lui Hagi!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Abrudeanul Ovidiu Bic a marcat primul său gol pentru Universitatea Cluj în una dintre surprizele penultimei runde (una potrivnică formațiilor din vârful ierarhiei) din sezonul regular al primei scene fotbalistice, 2-0 (1-0) pe “Cluj Arena” cu Farul Constanța (lider la ora disputei).

Mijlocașul a fost integralist al doilea joc la rând, a deschis scorul în minutul 40 cu o reluare din apropiere și a ajuns la 23 de prezențe în acest campionat, cu două pase decisive. Pe banca de rezervă s-a regăsit albaiulianul Florin Ilie (21 de apariții stagionale), iar Răzvan Trif, fotbalistul de bandă stânga din Jidvei, nu a fost convocat (încă nu s-a consemnat debutul său sub comanda “Moțului”, rezervă în două rânduri, rămânând cu 14 prezențe pentru CS Mioveni). “Șepcile roșii” au traversat o săptămână de vis, cu maximum de puncte și fără gol primit în 3 dispute, revoluția de primăvară a lui Sabău urcând nou-promovata pe poziția a 8-a!

Pe lângă șocul din “Giulești” (1-0 pentru Hermannstadt, la prima victorie din 2023, după ce acumulase numai două puncte în 7 confruntări), o altă surpriză majoră s-a înregistrat la Arad! “Bătrâna Doamnă”, penultima în ierarhie, cu un singur meci câștigat din 18, a pus la respect FCSB-ul păstorit de “Jiji” Becali, după un 3-1 de poveste. Din motive medicale, abia revenit după pubalgie, aiudeanul Raul Șteau nu a fost inclus în lot (al 7-lea meci consecutiv, a jucat 6 minute în acest an). Concitadinul său Andrei Cordea a intrat la pauză în distribuția “roș-albaștrilor” (28 de întâlniri, 6 goluri și 4 asisst-uri).

*Primele minute din 2023 pentru Dinu Moldovan

Chindia Târgoviște, cu Dinu Moldovan, goalkeeperul din Cetatea Marii Uniri, înmtre buturi în ultimul sfert de oră (prima apariție din acest an, precedentele două jocuri nu a fost convocat; nu mai apărase pe prima scenă din 3 octombrie, 5 apariții în acest campionat), este în picaj, cu doar 3 remize în ultimele 5 confruntări. Dâmbovițenii au pierdut, 0-2 (0-1) la Mioveni (al doilea gol, în minutul 90+1), cu “lanterna roșie” (5 meciuri fără succes și numai 3 puncte strânse), la pauză intrând în distribuția amfitrionilor Nicolae Carnat, atacantul din Mihalț (18 apariții și o singură reușită), rezultând un duel al fotbaliștilor din Alba. Petrolul Ploiești, cu ex-uniristul Gheorghe Grozav pe teren 80 de minute (28 de partide și 7 reușite, golgheter, la egalitate cu Irobiso), a pierdut al 4-lea joc succesiv, 0-1 (0-1), pe “Ilie Oană” cu Universitatea Craiova.

Foto: „U” Cluj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: CSM Unirea Alba Iulia, performanță extraordinară: calificare în semifinale la Under 19! „Alb-negrii” au eliminat CSM Reșița, campioana de anul trecut

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a reușit o performanță extraordinară: calificarea în semifinalele Campionatului Under 19! În sferturile de finală, pe terenul 2 al Stadionului „Cetate”, uniriștii au învins, scor 1-0 (0-0), pe CSM Reșița, campioana de anul trecut (3-0 în finală cu Kinder Constanța). Unicul gol a fost marcat în minutul 79 de D. Nistor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea