Rămâi conectat

Actualitate

ABRUD: Minori cercetaţi pentru furt calificat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Doi adolescenți de 15 ani din oraşul Abrud sunt principalii suspecți de furtul unor acumulatori de pe un camion parcat pe un teren viran din apropierea intersecţiei Gura Cornei, din oraşul Abrud, prejudiciul cauzat prin infracţiune fiind de 1.800 lei.

Furtul a fost sesizat în luna noiembrie 2012 iar identificarea făptașilor s-a făcut a data de 16 aprilie a.c., în urma activităţilor investigativ – operative şi de cercetare efectuate de poliţiştii din Abrud. Cei doi acumulatori auto au fost recuperaţi şi predaţi păgubitului.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care faţă de cei doi se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “ furt calificat”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea