Rămâi conectat

Curier Județean

Abonamente la ziarul „Unirea” pentru anul 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În aceste zile, la toţi factorii poştali din judeţul Alba şi la oficiile poştale se efectuează abonamente la ziarul „Unirea” pentru anul 2011 (pe întreg anul, pe un semestru, un trimestru sau o lună). Preţul abonamentelor rămâne neschimbat. Astfel, preţul unui abonament lunar pentru o persoană este de doar 6 lei la care se adaugă TVA-ul şi taxele poştale (care nu ne aparţin), astfel că rezultă o sumă nu mai mare decât preţul unui pachet de ţigări! Pentru persoanele juridice preţul unui abonament lunar este de 10 lei, plus TVA şi taxele poştale. Toţi abonaţii pentru cel puţin trei luni au dreptul la un anunţ personal la mica publicitate. De asemenea, ei vor beneficia de sprijinul ziarului în rezolvarea problemelor cetăţeneşti cu care se confruntă. Pentru abonaţii noştri fideli şi statornici care au abonament pe întreg anul 2010 şi pe luna ianuarie 2011, vom organiza Tombola „Abonat fidel” dotată cu premii constând din 3 televizoare color (căci tot este la putere televizorul), 100 de sticle de vin de Jidvei şi 200 de căni cu însemnele ziarului „Unirea” pentru cafeaua sorbită „împreună cu Unirea” în fiecare dimineaţă, calendare pentru 2011 şi plase. Chitanţele cu abonamente pe anul 2010 şi luna ianuarie 2011 se vor expedia pe adresa ziarului „Unirea” până la data de 17 ianuarie 2011 cu menţiunea „Abonat fidel”. Premiile vor fi stabilite prin tragere la sorţi şi vor fi acordate începând cu data de 24 ianuarie 2011.
Pentru toţi poştaşii noştri care în anul 2010 şi în luna ianuarie 2011 au cele mai multe abonamente la ziarul „Unirea” vom organiza „Topul poştaşilor”, competiţie tradiţională dedicată celor mai harnici şi mai eficienţi poştaşi din judeţ. Se vor acorda premii constând din televizoare color, obiecte de uz casnic şi de folosinţă în exerciţiul poştal plus obiecte promoţionale cu „Unirea”. Rugăm şefii oficiilor poştale să ne comunice până la data de 21 ianuarie lista cu poştaşii fruntaşi, sub semnătură şi ştampilă, pentru a putea întocmi Topul şi a acorda premiile pe care le vom anunţa ulterior în ziarul nostru!
Important pentru cititori şi poştaşi!
Luna decembrie în care se efectuează abonamentele pentru anul 2011 este una scurtă, plină de sărbători şi zile libere. Aşa că nu lăsaţi pe mâine dacă vă puteţi abona astăzi la ziarul „Unirea”. Doamne ajută! (UNIREA)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șofer din Zlatna, prins la volan cu ”alcool la bord”: S-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer de 57 de ani, din Zlatna, a fost depistat de polițiști la volanul mașinii, cu o alcoolemie de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Citește și: Un bărbat din Alba, testat pozitiv la Cannabis, pe autostrada A1 Deva – Sebeș: S-a ales cu amendă penală de aproape 5.000 de lei

La data de 30 noiembrie 2023, în jurul orei 02.00, polițiștii și Zlatna au depistat un bărbat de 57 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Suseni, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare