Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

A vândut apă drept motorină! Tânăr din Sebeș, reținut de polițiști pentru înșelăciune

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Sebeş, a reţinut pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea unei infracţiuni de „înşelăciune”      

Potrivit IPJ Alba, “în urma activităţilor investigative desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, a fost documentată activitatea infracţională a unui tânăr din Sebeş,  cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că Petru Z., de 27 de ani, din Sebeş,  în data de 11 decembrie 2013 şi respectiv 25 iulie 2014, a vândut la două persoane cantitatea de 400 litri, respectiv 300 litri motorină, iar ulterior ajungerii la domiciliu părţile vătămate au constatat că în recipientele primite se afla apă, în loc de motorină. Valoarea prejudiciului cauzat este de 2.650 lei.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba, urmând ca în data de 01.08.2014 acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Moldovan David Marius, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a obținut locul III la Olimpiada Națională de Geografie

Bogdan Ilea

Publicat

în

Moldovan David Marius, de la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș a obținut locul III la Olimpiada Națională de Geografie Premiul al III-lea la Olimpiada Națională de Geografie a fost obținut de către elevul Moldovan David Marius care învață la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Citește și: Popa Vlad Petru, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea