Rămâi conectat

Actualitate

A.S. „Shinkami” Alba Iulia confirmă: un campion naţional, argint şi bronz (copii) şi un vice-campion la seniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu a găzduit recent a şasea ediţie a Campionatului Naţional de karate Kyokushinkai Tradiţional, kata şi kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Competiţia a fost organizată de C. S. „Musashi Dojo” Sibiu sub patronajul IKOK Sosai Honbu Japonia şi IKOK Sosai România. Au participat peste 100 de sportivi, din ţară.

La competiţie a fost invitată în calitate de club afiliat şi A.S. „Shinkami” Alba Iulia care a participat la probele de kumite (lupte) după regulament full-contact cu 5 sportivi: un senior (Florinc Dan),  şi copii (Golcea Laurenţiu, Palcu Adriana, Bota Horea şi Aloman Cătălin).

Dintre cei 5, patru au urcat pe podium. Adriana Palcu, a reconfirmat medalia de bronz de la Cupa României de anul trecut, iar ceilalţi au obţinut rezultate extrem de bune. Cătălin Aloman este campion naţional iar Horea Bota şi Dan Florinc sunt vice-ampioni, primul la copii iar celălalt la seniori cat. -70 de kg.

A fost o competiţie în adevăratul spirit al Kyokushinkai organizată, ca de obicei, ireproşabil de Shihan Horaţiu Adrian Neagoie, preşedintele C.S. Musashi Dojo Sibiu. În ceea ce priveşte participarea noastră, mă declar mulţumit de rezultate. Doresc să mulţumesc pentru eforturile făcute tutor sportivilor noştri, părinţilor şi instructorilor participanţi, Emilia Ana Ştezar, Andy Puiu, Dan Leonte şi Marius Ardelanu. Vom continua să ne pregătim cu seriozitate pentru a ne îmbunătăţi palmaresul”, a declarat profesorul John Huzu , preşedintele A.S. „Shinkami” Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea