Rămâi conectat

Actualitate

A.S. „Shinkami” Alba Iulia confirmă: un campion naţional, argint şi bronz (copii) şi un vice-campion la seniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu a găzduit recent a şasea ediţie a Campionatului Naţional de karate Kyokushinkai Tradiţional, kata şi kumite pentru copii, juniori, tineret şi seniori. Competiţia a fost organizată de C. S. „Musashi Dojo” Sibiu sub patronajul IKOK Sosai Honbu Japonia şi IKOK Sosai România. Au participat peste 100 de sportivi, din ţară.

La competiţie a fost invitată în calitate de club afiliat şi A.S. „Shinkami” Alba Iulia care a participat la probele de kumite (lupte) după regulament full-contact cu 5 sportivi: un senior (Florinc Dan),  şi copii (Golcea Laurenţiu, Palcu Adriana, Bota Horea şi Aloman Cătălin).

Dintre cei 5, patru au urcat pe podium. Adriana Palcu, a reconfirmat medalia de bronz de la Cupa României de anul trecut, iar ceilalţi au obţinut rezultate extrem de bune. Cătălin Aloman este campion naţional iar Horea Bota şi Dan Florinc sunt vice-ampioni, primul la copii iar celălalt la seniori cat. -70 de kg.

A fost o competiţie în adevăratul spirit al Kyokushinkai organizată, ca de obicei, ireproşabil de Shihan Horaţiu Adrian Neagoie, preşedintele C.S. Musashi Dojo Sibiu. În ceea ce priveşte participarea noastră, mă declar mulţumit de rezultate. Doresc să mulţumesc pentru eforturile făcute tutor sportivilor noştri, părinţilor şi instructorilor participanţi, Emilia Ana Ştezar, Andy Puiu, Dan Leonte şi Marius Ardelanu. Vom continua să ne pregătim cu seriozitate pentru a ne îmbunătăţi palmaresul”, a declarat profesorul John Huzu , preşedintele A.S. „Shinkami” Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea