Rămâi conectat

Curier Județean

A PLOUAT cu amenzi în ALBA, în cea de-a doua zi de Crăciun: Care a fost valoarea acestora și câte infracțiuni au fost comise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

A PLOUAT cu amenzi în ALBA, în cea de-a doua zi de Crăciun: Care a fost valoarea acestora și câte infracțiuni au fost comise

În cea de-a doua zi de Crăciun, polițiștii din Alba au continuat acțiunile dedicate siguranței publice.

Peste 160 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase au fost la datorie pentru menținerea climatului de ordine publică și prevenirea accidentelor rutiere.

În cursul zilei de 26 decembrie, polițiștii au intervenit la un număr de 50 de evenimente, majoritatea (45) fiind sesizări ale cetățenilor la 112.

La fel ca și în zilele de 24 și 25 decembrie, nici în cursul zilei de ieri nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Au fost constatate 11 infracțiuni, din care 3 în flagrant delict și sancționate 60 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 24.590 lei.

În urma acțiunilor dedicate siguranței traficului rutier, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

În cadrul unei acțiuni de tip blitz, care a avut loc pentru combaterea excesului de viteză, pe DN 7, între orele 10,00 – 12,00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat 17 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea