A luat fiinţă Asociaţia Barajul Apuseni

La iniţiativa unui grup a luat fiinţă Asociaţia persoană juridică de drept privat fără scop lucrativ şi apolitică cu numele Barajul Apuseni. Scopul Asociaţiei este susţinerea investiţiilor care aduc locuri de muncă, bunăstare pentru comunitatea din zona Apuseni, respectarea legiilor specifice normelor de mediu şi proprietate.
Ca obiective ne propunem:
lsusţinerea drepturilor şi intereselor locuitorilor din zona de impact a investiţiilor; lidentificarea, analizarea şi soluţionarea viabilă a nevoilor sociale şi materiale ale locuitorilor din zonele afectate de investiţii în contextul implementării proiectelor; lcolaborarea cu organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale din ţară şi din străinătate, precum şi cu instituţiile statului; lpromovarea unei atitudini constructive şi responsabile faţă de mediul înconjurător; levaluarea cauzelor pe factorii poluanţi care determină degradarea mediului înconjurător în timp şi spaţiu; lcolaborarea cu toţi factorii decizionali în abordarea conceptuală echilibrată a relaţiei: dezvoltarea economică – poluare – protecţia mediului.
Membrii fondatori ai asociaţiei sunt:
Virgil Nariţa – preşedinte; Marius David – vicepreşedinte; Ioan Uţiu – vicepreşedinte; Nicolae Simina – vicepreşedinte; Gheorghe Gruber – secretar; Dorel Paşca – trezorerie; Dan Ioan Nemeş – membru; Augustin Gherghel – membru; Emil Marincaş – membru. Pentru mai multe informaţii sau pentru a deveni membru asociat puteţi apela următoarele numere de telefon: 0744795669; 0744794052; 0745111704.
Preşedinte, Virgil Nicolae NARIŢA

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Costel 16 august 2011 at 6:36

A inceput campania electorala a Verzilor. Pe cand domnul Colonel Utiu Presedinte de Consiliu Judetean. Problema este cu culoarea, mai nou PDL-istii si-au schimbat culoarea la galeti … acum acestea fiind …. *verzi* …

ioan 16 august 2011 at 15:18

Da este o initiativa, buna mai sunt oamenii care se gandesc la protectia orasului Abrud ,nu consiliul iocal care se gandeste cum sa-si angajeze pilele pe la R.M.G.C.si CUPRUMIN dar statii linistii votul nul vetii mai vedea.

observator 16 august 2011 at 19:39

ce cauta utiu la aceasta asociatie
sa mearga in aplicatie in muntele gaina si sa stea la masa cu M.A.C. SI S.C. ..
din fostul DIVIZION 86 ARTILERIE DETUNATA

Comentariile sunt oprite