Rămâi conectat

Societate

A luat fiinţă Asociaţia Barajul Apuseni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La iniţiativa unui grup a luat fiinţă Asociaţia persoană juridică de drept privat fără scop lucrativ şi apolitică cu numele Barajul Apuseni. Scopul Asociaţiei este susţinerea investiţiilor care aduc locuri de muncă, bunăstare pentru comunitatea din zona Apuseni, respectarea legiilor specifice normelor de mediu şi proprietate.
Ca obiective ne propunem:
lsusţinerea drepturilor şi intereselor locuitorilor din zona de impact a investiţiilor; lidentificarea, analizarea şi soluţionarea viabilă a nevoilor sociale şi materiale ale locuitorilor din zonele afectate de investiţii în contextul implementării proiectelor; lcolaborarea cu organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale din ţară şi din străinătate, precum şi cu instituţiile statului; lpromovarea unei atitudini constructive şi responsabile faţă de mediul înconjurător; levaluarea cauzelor pe factorii poluanţi care determină degradarea mediului înconjurător în timp şi spaţiu; lcolaborarea cu toţi factorii decizionali în abordarea conceptuală echilibrată a relaţiei: dezvoltarea economică – poluare – protecţia mediului.
Membrii fondatori ai asociaţiei sunt:
Virgil Nariţa – preşedinte; Marius David – vicepreşedinte; Ioan Uţiu – vicepreşedinte; Nicolae Simina – vicepreşedinte; Gheorghe Gruber – secretar; Dorel Paşca – trezorerie; Dan Ioan Nemeş – membru; Augustin Gherghel – membru; Emil Marincaş – membru. Pentru mai multe informaţii sau pentru a deveni membru asociat puteţi apela următoarele numere de telefon: 0744795669; 0744794052; 0745111704.
Preşedinte, Virgil Nicolae NARIŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea