Rămâi conectat

Curier Județean

A fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,75 mg/l. Bărbat de 35 de ani din Vurpăr, cercetat de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 22 noiembrie 2017, în jurul orei 22.46, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din localitatea Vurpăr, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Lăutarilor din  Vințu de Jos, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Percheziții la Gura Râului din Sibiu la doi bărbați suspectați de furt de material lemnos în Sebeș. Un administrator a pus la cale planul prin care s-au extras 96 metri cub

Bogdan Ilea

Publicat

în

Percheziții la Gura Râului din Sibiu la doi bărbați suspectați de furt de material lemnos în Sebeș. Un administrator a pus la cale planul prin care s-au extras 96 metri cub Doi bărbați, de 38, respectiv 48 de ani, sunt suspectați de ruperea, distrugerea, degradarea sau scoate din rădăcini a 96 de metri cub de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea