Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Director nou la DSVSA Alba: Dr. Ioan Martin Jr. revine la conducerea instituției

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Noul director al DSVSA, ca urmare a încetării mandatului doamnei Dr. Daniel Ștefania David Barb este Dr. Ioan Martin, în vârstă de 32 de ani, absolvent al Facultății de Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. În urma deciziei, se efectuează o rocadă: dr. Ioan Martin pleacă de pe postul de șef la Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor în funcția de director, iar doamna Barb vine în locul acestuia.

Dr. Ioan Martin a fost numit director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba, prin ordinul al Autorității Naționale Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), ca urmare a încetării aplicabilității Ordinului prin care Dr. Daniela Ștefania David Barb fusese numită în această funcție.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dr. Ioan Martin a mai exercitat funcția de director al DSVSA Alba, în perioada aprilie 2017 – ianuarie 2019, iar în ultimele șapte luni a fost șef la Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor.

Dr. Daniela Ștefania David Barb a preluat, astfel, funcția de șef la Serviciul Control Oficial Siguranța Alimentelor, pe care a exercitat-o până la începutul anului, anterior numirii în funcția de director executiv.

Ioan Martin (32 de ani) este absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, și lucrează în cadrul instituției din 2015, după ce anterior a profesat ca medic de liberă practică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: „Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Pomana copiilor”, obicei străvechi transmis din generație în generație, la Biserica din Presaca Ampoiului, în a doua zi de Paște De Paşte, în satul Presaca Ampoiului, comuna Meteș, din judeţul Alba, copiii primesc a doua zi de Paște, o pomană dată în numele celor morţi şi a celor care nu au fost pomeniţi niciodată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea