Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Achiziţionarea de microbuze electrice de către CJ Alba pentru elevii din două comune din Apuseni, în impas

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Achiziţionarea de microbuze electrice de către CJ Alba pentru elevii din două comune din Apuseni, în impas

Licitaţia pentru achiziţionarea de microbuze electrice pentru elevii din Mogoş şi Poşaga a fost anulată, rămânând în desfăşurare cea privind lotul de 24 de microbuze cu o capacitate de 16+1 locuri, destinate transportului elevilor din Albac, Arieşeni, Avram Iancu, Berghin, Bucium, Cergău, Ciuruleasa, Fărău, Gârda de Sus, Hopârta, Jidvei, Lupşa, Mogoş, Poiana Vadului, Poşaga, Roşia de Secaş, Sălciua, Săliştea, Sâncel, Săsciori, Scărişoara, Sohodol, Unirea, Valea Lungă, Vinţu de Jos şi Alba Iulia.

Lansată la finele anului trecut de către Consiliul Judeţean Alba, licitaţia deschisă pentru achiziţionarea de microbuze electrice pentru elevi a fost împărţită pe două loturi, unul privind 2 microbuze de 8+1 locuri, iar celălalt, 24 de microbuze de 16+1 locuri.

Au fost depuse în total 4 oferte, inclusiv pentru ambele loturi. Pentru lotul 1 au fost două oferte, iar pentru lotul 2, patru oferte. La lotul 1, una dintre firmele interesate să furnizeze microbuze nu a depus şi oferta de preţ. În final, licitaţia pentru lotul 1 a fost anulată deoarece “toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile”.

Licitaţia pentru lotul 2 este în desfăşurare, mai exact ofertele sunt în evaluare financiară.

Citește și: Consiliul Județean Alba va cumpăra microbuze electrice cu bani din Administraţia Fondului de Mediu

Fondurile necesare provin din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Valoarea totală estimativă a contractului este de peste 30,1 milioane de lei.

Cele 26 de unităţi administrativ-teritoriale au încheiat acorduri de parteneriat cu CJ Alba, asumându-şi prin hotărâre de consiliu local mai multe obligaţii, cum ar fi faptul că asigură amplasarea unei staţii de încărcare în localitatea în care se solicită microbuz electric, nu mai târziu de 31 decembrie 2024, amplasată în loc public; dispun de capacitate de conectare la reţeaua de curent electric a şcolii a U.A.T. – ului; asigură pe odurată de minimum 4 ani resursa umană (şofer), costurile de reparaţii şi întreţinere a microbuzelor şi costurile de alimentare; asigură păstrarea garanţiei bunurilor achiziţionate etc.

Foto: cu titlu reprezentativ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea