7 cetățeni români au decedat ca urmare a infecției cu COVID-19, precizează MAE. 30 de români din Diaspora, infectați

7 cetățeni români au decedat ca urmare a infecției cu COVID-19, precizează MAE. 30 de români din Diaspora, infectați

Ministerul Afacerilor Externe a făcut precizări vis-a-vis de cazurile conaționalilor noștri afectați de coronavirus. Până în prezent, 30 de cetățeni români din străinătate au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19, iar 7 cetățeni români au decedat ca urmare a infecției.

Din cei infectați 23 sunt în Italia, 2 în Namibia, 1 în Spania, 1 în Luxemburg, 1 în Irlanda, 1 în Tunisia și 1 Franța. De asemenea, MAE precizează că, de la începutul epidemiei de COVID-19 și până la acest moment,  cu COVID-19: 6 în Italia și 1 în Franța.

INFORMARE COVID-19

Pe viitor, update-urile cu privire la cetățenii români din străinătate infectați cu COVID-19 vor fi incluse in Buletinele informative.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a cerut, vineri, Ungariei să deschidă mai multe puncte de trecere a frontierei pentru transportul de marfă, după ce măsura autorităților maghiare de limitare a tranzitului de marfă printr-un singur punct de frontieră cu România, cel de la Nădlac 2, s-a dovedit insuficientă pentru asigurarea tranzitul de mărfuri, generând astfel blocaje semnificative.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...