Rămâi conectat

Curier Județean

7 aprilie: Balul Balurilor Bobocilor din Alba 2017. Elevii cer sprijin financiar de 6000 de lei din partea Primăriei Alba Iulia, pentru închirierea Casei de Cultură a Sindicatelor

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean al Elevilor Alba solicită sprijin financiar din partea Primăriei Alba Iulia pentru ogranizarea Balului Județean al Elevilor, o competiție cu o tradiție de 7 ani, care reunește câștigătorii titlurilor de Miss și Mister de la fiecare liceu din județ.

Este vorba despre suma de 6000 de lei, costul necesar pentru închirierea sălii de spectacol a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi supus spre aprobare consilierilor locali, în ședința din 24 martie 2017.

Balul Balurilor Bobocilor din Alba ar urma să se desfășoare în data de 7 aprilie, cu începere de la ora 18.00.

„Balul Județean  al Elevilor” este o formă de manifestare a tinerilor ce are o tradiție de 7 ani și care reunește bobocii câștigători ai balurilor din fiecare liceu și se încadrează în sfera manifestărilor cultural-artistice ale tinerilor. Până la derularea acestui spectacol au fost organizate preselecții, astfel încât numărul de boboci ce vor evolua să fie unul reprezentativ și în același timp posibil de inclus într-un spectacol antrenant și dinamic.

Pentru realizarea evenimentului colaborează Consiliul Județean al Elevilor și Interact Club Alba Iulia (Rotary Sponsored Club), dar a fost solicitată și implicarea Municipiului Alba Iulia întrucât reprezentația tinerilor boboci nu este susținută financiar suficient, iar costurile de închiriere pentru sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia (singura sală de spectacole din Alba Iulia cu un număr semnificativ de locuri pentru spectatori) nu sunt acoperite.

Sprijinul financiar solicitat Municipiului Alba Iulia, în sumă de până la 6.000 de lei, este aferent achitării cheltuielilor de închiriere a săli de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor în data de 7 aprilie 2017 pe durata întregii zile, respectiv derularea spectacolului între orele 18:00-21:30, urmând ca toate celelalte cheltuieli aferente promovării, decoruri, artiști invitați, necesar logistic-tehnic, premii și locație after-party să fie susținute de organizatori din sponsorizări sau alte surse proprii”, se arată în raportul de specialitate al proiectului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea