Rămâi conectat

Actualitate

400.000 de lei pentru Ziua Naţională

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Guvernul a alocat în cadrul şedinţei de miercuri, 10 noiembrie, suma de 400.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate de aniversarea, la Alba Iulia, a Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 92 de ani de la Marea Unire, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean. „Fondurile au fost alocate suplimentar Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru Instituţia Prefectului Alba, din Fondul de rezervă al Guvernului. Fac menţiunea că suma este egală cu cea alocată anul trecut”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului.
Prefectul Ştefan Bardan ne-a declarat că programul manifestărilor care se vor derula în acest an la Alba Iulia, cu ocazia Zilei Naţionale a României, va fi corelat cu activităţile pe care le vor finanţa Consiliul Judeţean Alba şi Primăria Alba Iulia. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii

Bogdan Ilea

Publicat

în

O parte dintre pensionari ar putea să returneze ajutorul social primit: Anunțul Casei de Pensii Anunț îngrijorător, transmis de Casa de Pensii, pentru anumiți pensionari. Aceștia ar putea să fie puși să înapoieze ajutorul social primit, în cazul în care nu respectă anumite obligații. Citește și: Legea pensiilor 2024: Perioadele care nu se iau în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea