Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

40 de delegaţi din Alba la Congresul Naţional al PP-DD

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Judeţul Alba nu are nici un reprezentant în conducerea centrală a partidului

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Casa Poporului, în Sala “Alexandru Ioan Cuza”, primul Congres Naţional al PP-DD la care au participat peste 1.500 de delegaţi şi invitaţi din ţară. Delegaţia filialei judeţene Alba, formată din 40 de persoane, a fost condusă de preşedintele Ion Marincaş şi a fost una dintre cele 25 de filiale cu drept de vot în cadrul congresului.
„Noi nu credităm la nesfârşit băieţii deştepţi care au devalizat tot ce era bun în ţara asta, au pus în gentuţe mici sau în saci mari şi au dus în Elveţia, Cipru sau pe la Viena avuţia unui popor minţit şi înşelat! (…) Luaţi aminte! Nimic nu e mai puternic decât o idee căreia i-a venit vremea!”, şi-a mobilizat Dan Diaconescu membrii de partid şi alegătorii.
La tribuna Congresului PP-DD au urcat, pe rând: Horia Mocanu (SUA), Doru Levy Ilioi (SUA), Gheorghe Vită (Republica Moldova), Vitalia Pavlicenco (din partea singurului partid unionist din Republica Moldova), Mihai Aurelian (Spania), Gheorghe Tolan (Italia), dr. Paul Purea (Germania), generalul Mircea Chelaru (fostul şef al Statului Major General al Armatei Române), Ion Popescu (preşedinte Confederaţia Meridian), Ilie Iordachescu, Paula Iacob, Silviu Costachie, Elena Merişoreanu, Florin Condurăţeanu  etc.
Simona Allice Man a fost aleasă cu o largă majoritate în funcţia de preşedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu. În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales Radu Popa iar în funcţia de secretar general a fost ales Liviu Neagu. Judeţul Alba nu are niciun reprezentant în conducerea centrală a PP-DD.
Imnul Partidului Poporului-Dan Diaconescu: „Sunt omul de rând şi-mi pasă de tine” este cântat de Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Triton, Generic, Jeni Nicolau, Alex de la Orăştie, Lorena şi Felicia Grigore  şi poate fi ascultat pe:

(Sunt omul de rând şi-mi pasă de tine/ Aşa şi cum tu îmi ţii partea mereu/ Eşti un om bun şi eşti drept şi nu mi-e ruşine / Să fiu lângă tine atunci când ţi-e greu).

Nicoleta IDITA-TOMUŢA

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea