Ziarul Unirea

40 de delegaţi din Alba la Congresul Naţional al PP-DD

Judeţul Alba nu are nici un reprezentant în conducerea centrală a partidului

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc, la Casa Poporului, în Sala “Alexandru Ioan Cuza”, primul Congres Naţional al PP-DD la care au participat peste 1.500 de delegaţi şi invitaţi din ţară. Delegaţia filialei judeţene Alba, formată din 40 de persoane, a fost condusă de preşedintele Ion Marincaş şi a fost una dintre cele 25 de filiale cu drept de vot în cadrul congresului.
„Noi nu credităm la nesfârşit băieţii deştepţi care au devalizat tot ce era bun în ţara asta, au pus în gentuţe mici sau în saci mari şi au dus în Elveţia, Cipru sau pe la Viena avuţia unui popor minţit şi înşelat! (…) Luaţi aminte! Nimic nu e mai puternic decât o idee căreia i-a venit vremea!”, şi-a mobilizat Dan Diaconescu membrii de partid şi alegătorii.
La tribuna Congresului PP-DD au urcat, pe rând: Horia Mocanu (SUA), Doru Levy Ilioi (SUA), Gheorghe Vită (Republica Moldova), Vitalia Pavlicenco (din partea singurului partid unionist din Republica Moldova), Mihai Aurelian (Spania), Gheorghe Tolan (Italia), dr. Paul Purea (Germania), generalul Mircea Chelaru (fostul şef al Statului Major General al Armatei Române), Ion Popescu (preşedinte Confederaţia Meridian), Ilie Iordachescu, Paula Iacob, Silviu Costachie, Elena Merişoreanu, Florin Condurăţeanu  etc.
Simona Allice Man a fost aleasă cu o largă majoritate în funcţia de preşedinte al Partidului Poporului – Dan Diaconescu. În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost ales Radu Popa iar în funcţia de secretar general a fost ales Liviu Neagu. Judeţul Alba nu are niciun reprezentant în conducerea centrală a PP-DD.
Imnul Partidului Poporului-Dan Diaconescu: „Sunt omul de rând şi-mi pasă de tine” este cântat de Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Triton, Generic, Jeni Nicolau, Alex de la Orăştie, Lorena şi Felicia Grigore  şi poate fi ascultat pe:

(Sunt omul de rând şi-mi pasă de tine/ Aşa şi cum tu îmi ţii partea mereu/ Eşti un om bun şi eşti drept şi nu mi-e ruşine / Să fiu lângă tine atunci când ţi-e greu).

ELIT

Nicoleta IDITA-TOMUŢA

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

pitu 26 ianuarie 2012 at 16:00

nu mai faceti de ras ardelenii, sunteti si voi o umputura pt pp-dd ,nu mai fiti bataia de joc a regatenilo!!

Pentru ,,pitu,, 26 ianuarie 2012 at 16:47

Pitule parca ai culoare portocalie dar sa sti ca acei regateni alesi in conducerea PP DD sunt oameni valorosi si buni oratori ,fapt pentru care merita sa fie-n frunte.Ai nostri ardeleni sunt mai molcomi si cu vreu cam scot cuvintele din gura si inca nu au arta de a tine un discurs cursiv.Cei buni de papagal sunt pe la alte partide si astia au stiut smecheriile,pe cand la PP DD care n-a condus sa stii ca acum cauta tineri cu acest har…Hai Dan Diaconescu da pe asupritori ca s-au sudat de scaune !

Hai-hui 26 ianuarie 2012 at 23:37

PPDD+PDL=LOVE dar cu perderea
PPDD = 2xP+2xD ,altfel spus daca romanii vor vota PPDD va fi de 2 ori mai rau ca acum!!! ca doar traim bine, la fel ca chioru manca-i-as coliva si a lui si a lui Boc, Udrea, Berceanu, Blaga si Videanu…

Alex 27 ianuarie 2012 at 2:25

PD-L SI USL ACEASI MIZERIE

UN MEMBRU DE PARTID 27 ianuarie 2012 at 8:38

SIGUR CA NU AVEM NICI UN REPREZENTANT IN CONDUCEREA CENTRALA DIN BUCURESTI PTR. CA PE MARINCAS NU-L CUNOASTE NIMENI SI DE CIND SUNT IN PARTID NUMAI IN SCANDALURI O TINE CU TOTI . SINCER VA SPUN EU SI CITVA COLEGI DE AI MEI , INCA NU STIM EXACT CE VOM FACE DAR LUCRURILE NU MERG PRECUM AR TREBUII. IAR CONGRESUL , NUMAI CONGRES NU A FOST , A FOST UN FEL DE EMISIUNE-DIVERTISMENT A LUI DIACONESCU IN DIRECT CU MULTI OAMENI AMARITI DIN TARA , DAR MIE NU IMI PARE RAU CA AM FOST PTR. CE-I 55 DE LEI CIT M-A COSTAT DRUMUL PINA ACOLO , PTR. CA AM VAZUT CASA POPORULUI SI AM INTRAT IN EA.

Pentru ,,al de deasupra mea,,-8,38- 27 ianuarie 2012 at 14:57

Am vazut la OTV in 2 dec. discursul unuia din vicepresedinti in sala Casei de cultura a Studentilor Alba Iulia si acel vice nu putea citi cateva randuri si facea pauze intre cuvinte ca un copil de clasa 1-a si dr.Condurateanu l-a salvat pe acel vice…..batand din palme si sala a inceput sa aplaude si ea ! Deci Marincas pune-i la ,,oratorul vice…,,ca un copilas citeste mai bine ca ala si care ar fi patron cu bani…Sa se lase analfabetul….!

Bizdu 28 ianuarie 2012 at 20:09

habar n-ai .Respectivul e prim vice .

Comentariile sunt oprite