4 septembrie, data limită de înscriere în campionatele juniorilor C, D şi E, organizate de AJF Alba

Conform informaţiilor furnizate de site-ul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba, 4 septembrie este data limită de înscriere în campionatele juniorilor C, D şi E.Europa Alba Iulia juniori D1

Zilele trecute a avut  loc ședința cu reprezentanții echipelor participante în campionatele de juniori: C, D și E. 

ELIT

La ședință au participat: președintele Comisiei de Competiții: Ilie Ioan, secretarul general AJF: Mihai Țîra, reprezentatul echipelor de copii și juniori din Bex: Adrian Bicheși, președintele comisiei tehnice: Alin Hancăș, iar din partea echipelor, au participat următorii reprezentanți:    AS Juniorul Aiud –  Cristian Biro, CS Zlatna – Ionel Danciar, AS Rival Alba Iulia – Iosif Luca, AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Mihai Dăscălescu, AS Doria Alba Iulia – Martescu Dumitru, LPS Sebeș – Drașovean Mihai, CSȘ Blaj – Alin Hancăș, CS Navobi Alba Iulia – Silviu Miron, CS Ocna Mureș – Hârceagă Enea și CS Sebeș 2014- Medrea Gheorghe, CS Performanța Ighiu – Barbu Florin.

În cadrul ședinței s-au hotărât următoarele:

Juniori C:

1. Data limită de înscriere în campionatul de juniori C: 4 septembrie 2015 (vineri).

2. Sistemul competițional (în funcție de numărul de echipe înscrise) și tragerea la sorți, vor avea loc în data de 07.09.2015 de la ora 17:00.

3. Prima etapă din cadrul campionatului de juniorii C (născuți în anul 2001 și mai mici) va fi în data de 12 septembrie , de la ora 10:00, urmând ca și următoarele etape să fie programate în zilele de sâmbătă de la ora 10:00, cu excepția celor modificate la cererea echipelor și aprobarea comisiei de competiții a AJF Alba.

4. Până în data de 18.08.2015, s-au înscris un număr de 12 echipe: CS Ocna Mureș, AS Mureșul Vințu de Jos, CS Olimpia Aiud, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, ACS Viitorul Aiud, CSȘ Blaj, CS Zlatna, LPS Sebeș, ACF Metalurgistul 1939 Cugir, AS FC Rival Alba Iulia, ACS Industria Galda de Jos, AS Viitorul Abrud.

Juniori D:

1. Data limită de înscriere în campionatul de juniori D: 4 septembrie 2015 (vineri).

2. Sistemul competițional (în funcție de numărul de echipe înscrise) și tragerea la sorți, vor avea loc în data de 07.09.2015 de la ora 17:00.

3. Prima etapă din cadrul campionatului de juniorii D (născuți în anul 2003 și mai mici) va fi în data de 12 septembrie , de la ora 14:00, urmând ca și următoarele etape să fie programate în zilele de sâmbătă de la ora 14:00, cu excepția celor modificate la cererea echipelor și aprobarea comisiei de competiții a AJF Alba.

4. Până în data de 18.08.2015, s-au înscris un număr de 12 echipe: CS Navobi Alba Iulia, AS FC Rival Alba Iulia, AS Europa Alba Iulia, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, CS Performanța Ighiu, LPS Sebeș, CSȘ Blaj, ACF Metalurgistul 1939 Cugir, CS Zlatna, , CS Olimpia Aiud, ACS Viitorul Aiud, AS Juniorul Aiud.

 

Juniori E:

 

1. Data limită de înscriere în campionatul de juniori D: 4 septembrie 2015 (vineri).

2. Sistemul competițional (în funcție de numărul de echipe înscrise) și tragerea la sorți, vor avea loc în data de 07.09.2015 de la ora 17:00.

3. Prima etapă din cadrul campionatului de juniorii E (născuți în anul 2005 și mai mici) va fi în data de 13 septembrie , începând cu ora 10:00, la baza sportivă Winner s Club Țălnar.

4. Taxa pentru fiecare etapă/echipă va fi de 50 de lei (în această sumă fiind asigurată de către AJF Alba: chiria terenului, asistența medicală și baremurile de arbitraj suma brută)

5. Până în data de 18.08.2015, s-au înscris un număr de 11 echipe: CS Navobi Alba Iulia, AS Europa Alba Iulia, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, CS Performanța Ighiu, LPS Sebeș, CS Sebeș 2014, ACF Metalurgistul 1939 Cugir, CS Zlatna, ACS Viitorul Aiud, AS Juniorul Aiud, ACS Industria Galda de Jos.

* Taxa de participare în campionat este de 50 de lei/competiție și trebuie achitată până în data de 04.09.2015, împreună cu formular de înscriere în competiție + formularul de actualizare de date.

Dan HENEGAR

Te-ar putea interesa și:

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO: Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0 | Start perfect de an pentru campioană

Campioana României, Volei Alba Blaj, a învins Dinamo București, scor 3-0 (25-18, 25-10, 25-15), în Sala „Timotei Cipariu”, în derby-ul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Ovidiu Pănăzan (powerlifting), pentru al șaselea an consecutiv desemnat cel mai bun antrenor din Alba la secțiunea sporturi neolimpice

Gala Sportului Județean 2020, una derulată doar în mediul online, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, i-a adus… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro