4 – 5 Mai 2019, la Cugir: Concerte cu Taxi, Luna Amară, Melina, Macanache, Gav, Odyssey, Millenium C la Festivalul „Zilele Tineretului”. PROGRAMUL

În zilele de 4 și 5 mai, Cugirul găzduiește cea de-a XII-a ediție a Festivalului ,,Zilele Tineretului”, eveniment organizat de Centrul Cultural Cugir, pe Stadionul ,,Parc” (stadionul nou). Potrivit directorului general al instituției locale de cultură, Diane Dobrean, vor fi două zile de muzică live, culoare și distracție, iar programul va fi unul pe cât de atractiv pe atât de diversificat.

Pe lângă concertele care vor avea loc, se va amenaja un parc de distracții pentru cei mai tineri dintre tineri, pentru a susține mișcarea și distracția în aer liber.

Iată programul evenimentului:

Sâmbătă, 4 mai, ora 17.00

Street dance – Școala de dans Mirabela Herlea
The Beat, NIB
Millenium C, Serenity
Mișcare și culoare – FlashMob
Melina, Macanache, Gav, Luna Amară

Duminică, 5 mai, ora 17.00

Vali Iloae, Vasile Palfi
Happy Hippie, Aprentis
Florin Camen, Alina Manole, Odyssey, Taxi

De menționat că Parcul de distractii pentru cei mici se va deschide la ora 12.00, în fiecare zi a festivalului, tinerii fiind invitați să ia parte la FlashMob-ul de sambata, ora 19.00, un moment plin de culoare, în care vom folosi pudra colorată pentru un plus de atractivitate si distracție. (C.P.)

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...