Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

31 mai-2 iunie: Fun to Fly, la Râpa Roșie. Întâlnire a pasionaților de aeromodelism și automodelism, lângă Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

31 mai-2 iunie: Fun to Fly, la Râpa Roșie. Întâlnire a pasionaților de aeromodelism și automodelism, lângă Sebeș

Iubitorii de aeromodelism și automodelism din toate colțurile țării sunt așteptați și anul acesta la Râpa Roșie, lângă Sebeș, la o nouă ediție a evenimentului „Fun to Fly”.

Citește și: MESAJE, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii

Evenimentul dedicat tuturor pasionaților de aeromodelism, indiferent de vârstă, va avea loc în perioada 31 mai-1 iunie, la Râpa Roșie, lângă Sebeș.

”În perioada 31 Mai – 2 Iunie anul de grație 2024, cu începere de la ora dimineții în locul numit cu drag Râpa Roșie, ne vom întâlni și anul ăsta!

Citește și: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

Obligatoriu să aduceți cu voi voie bună, aeromodele faine și dorința de zbor, grătare, etc. Noi aducem vreme bună și iarbă verde și faină, plăcută burților și roților de aeromodel sau automodel după caz.

Ne ocupăm împreună cu Primăria Sebeș și de data asta de atelierul pentru juniori și cadrul propice așa cum îl știm. Și anul ăsta avem nevoie de voluntari pentru atelier”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Duminica Floriilor – simboluri creştine, obiceiuri şi tradiţii populare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Duminica Floriilor – simboluri creştine, obiceiuri şi tradiţii populare • Obiceiuri şi tradiţii de Florii Duminică, cu o săptămână înainte de Sfintele Paşti, toţi creştinii din lume prăznuiesc Floriile, când este retrăită Intrarea Domnului Iisus Hristos în Cetatea Ierusalimului. Sărbătoarea de Florii are o mare însemnătate religioasă pentru toţi credincioşii, dar de-a lungul timpului i […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea